Изгонената Христиана от „Ергенът“ е бременна?

Изгонената Христиана от „Ергенът“ е бременна?

бТВ/Ергенът

A A+ A++ A

Бременно коремче показа една от най-скандалните участнички в „Ергенът“ Христиана Манова, твърди Intrigi.bg. В предаването „Преди обед“ тя нито потвърди, нито отрече вероятността да е бременна, като само разкри, че има мъж до себе си и е намерила любовта. Макар че психоложката се появи с широки черни дрехи, издайническите следи на бременността си личаха. В Инстаграм профила си пък Хриси пуска само снимки в лице или от кръста нагоре така, че да не се види наедрялото коремче.

Христиана призна, че си има сериозен приятел, който има бизнес с коли. Тя обаче предпочете да запази самоличността на автоджамбазина в тайна. В социалния си профил също не споделя общи снимки с бъдещия татко. Блондинката не скри притесненията си от образа, който показа в „Ергенът“, но сподели, че в действителност не се държи по този начин.

Не злоупотребявам с алкохола в реалния живот. Държа се нормално в ежедневието си, не е това, което се вижда от подбраните моменти в предаването. Тогава напрежението оказа голямо влияние върху мен. Който не е бил в такова риалити, няма да може да ме разбере", разкри Христиана.

Снимки: Инстаграм

Пред водещата Яна Донев тя с гордост заяви, че най-голямото й постижение е смъкването на над 60 кг от теглото й. Манова е тежала цели 128 кг, когато е решила да започне тежка и дълга битка с килограмите.

#Ергенът

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници