Шок! Бабаити нахълтали в строго охранявания палат на Боби М. в Бояна!

Шок! Бабаити нахълтали в строго охранявания палат на Боби М. в Бояна!

Кадър/НОВА

A A+ A++ A

Непознати са нахлули в дома на Борислав Михайлов в Бояна! Това се е случило няколко часа след края на извънредния конгрес на БФС. От МВР потвърдиха, че има подаден такъв сигнал в нощтта на петък срещу събота. Задействала се е алармената система.

За момента основната версия е сплашване срещу бившия вече президент на футболния съюз. Неговата оставка беше приета в петък и на негово място бе избран Георги Иванов-Гонзо. Голяма част от феновете обаче не одобряват това и смятат, че Боби ще продължи да управлява в сянка, тъй като Гонзо е негов човек.

Според първоначалните информации от полицията бандитите не са откраднали нищо от къщата на Михайлов. Тепърва ще тече разследване. Цяла нощ в дома на Михайлов в Бояна е имало униформени, които са снемали отпечатъци и са изземали записи от охранителните камери.

Огромно куче, убиец на мечки, охранява къщата на Боби. Злото четириного е от породата ваймаранер и не дава и пиле да прехвръкне в близост. Боби и съпругата му - бившата гимнастичка Мария Петрова, се грижат за расовото животно, което явно в този момент е било вътре в къщата, пише "България днес".


#Боби Михайлов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници