Ето коя звезда гласят за водещ на "Островът на 100-те гривни"

Ето коя звезда гласят за водещ на "Островът на 100-те гривни"

бТВ

A A+ A++ A

Новото риалити, с което bTV ще сменят "Фермата" тази есен, тепърва ще набира скорост, а интересът към него става все по-осезаем. Ето, че вече е ясно и кой ще го води.

В момента телевизията набира кандидати за предстоящия проект със заглавие "Островът на 100-те гривни", който ще изпрати 30 души на изолиран тропически остров, където ще се борят за оцеляване. Наградният фонд е цели 300 000 лева!

Със стъпването си на самотния тропически остров всички участници в новото риалити ще получат равен брой гривни, които имат определена стойност. Докато са в шоуто, те могат да печелят още гривни, или да ги губят, като се състезават в различни предизвикателства или ги получават от други участници. Затова са много важни не само физическата сила, но и хората, с които приключенците в риалитито се обграждат, както и приятелствата, които създават.

До финала стигат тримата, събрали най-много гривни.

"Това е съвсем нов формат, от 2023-а", казват от bTV, а оригиналното заглавие на проекта е "Million Dollar Island" ("Остров за милион долара"). В оригиналния проект в риалитито се включват 100 души, като всеки от тях получава гривни на стойност $ 10 000 долара – общо 1 милион. Досега варианти на това шоу са снимани само на 6 места по света: в САЩ, Нидерландия, Белгия, Австралия, Румъния и Близкия Изток. България ще бъде седмата територия, на която риалитито ще се излъчва.

По-любопитното в случая обаче е, кой ще води новото шоу в ефира на bTV?! За момента се спряга много усилено името на актьора Филип Буков, който с широката си усмивка и атлетично тяло успява винаги да прикове вниманието към себе си. Освен това страстта му към спорта и екстремните преживявания го прави идеалния кандидат за тази роля.

Потвърждение за това от страна на телевизията обаче, все още няма. А Филип Буков в момента се изявява в танцовото шоу "Денсинг старс", където поне засега поддържа добро присъствие и умения.

#водещ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници