Костадинов: Изборите пречистват всичко, другият вариант е преврат или революция

Костадинов: Изборите пречистват всичко, другият вариант е преврат или революция

facebook

A A+ A++ A

Изборите пречистват всичко, другият вариант е преврат или революция. Това са трите форми на промяна. Това заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов в кулоарите на парламента след споровете между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ и разменените обвинения, предаде репортер на "Фокус".

"Успешна ротация означава неуспешно развитие за България. В момента това, което се случва е нещо безпрецедентно за последните 34 години", заяви Костадинов.

Според Костадинов ПП-ДБ нямало как да преговарят с Мария Габриел, след като вчера я определили като "новото красиво лице на мафията".

"Аз не знам, след като снощи ПП-ДБ нарекоха Мария Габриел красивото лице на мафията, сега те ще преговарят отново с красивото лице на мафията. ПП-ДБ, които от своя страна ГЕРБ използва като прах за пране, сега отново нямат нищо против сега да бъдат използвани като кърпички", каза той.

Лидерът на "Възраждане" смята, че спорът между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ бил за оцеляването им, а не за бъдещето на страната.

"Всичко, което се случва е на гърба на българските граждани. Тази престъпна шайка обърна своето политическо оцеляване в залог за развитието на България", заяви Костадинов.

По думите му случващото се е политически пазарлък, в който според него спорът бил единствено за разпределянето на постове.

"Изборите са категоричен изход", добави той

#Костадинов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници