Ванга предсказала атентат в Русия?

Ванга предсказала атентат в Русия?

НОВА

A A+ A++ A

Българската ясновидка Ванга е предупредила, че в новите руски територии ще се случи ужасно нещо, свързано с Киев, разкри руският телеграм канал „Записки Ванги“. Пророчицата от Петрич говорела за много мощен взрив или за силно изригване, но дали става въпрос за кървав атентат не е уточнено, пише електронното издание.

Не става въпрос за природни катаклизми, а за явление, отговорност за което ще носят хората, казала ясновидката от Петрич.

Прогнозата й може и да не се сбъдне, тъй като хората сами определят своето бъдеще, пише „Записки Ванги“.

Междувременно електронното издание absatz.media съобщава, че българската ясновидка е говорила и за земетресение с много жертви в тихоокеанска страна. Руският сайт обаче цитира и публикация във вестник „Стандарт“, в която се твърди, че се заформя нов глобален конфликт, чийто изход ще е едно от най-важните събития през гази година. Ванга предсказала и че това събитие ще доведе до намаляване на населението на Земята.

Пророчицата прогнозира и обединение на три гиганта - Русия, Китай и Индия, но през следващата година, пише Флагман.бг.

От своя страна върховният шаман на Русия Допчун-Оол Кара-Оол Тюлюшевич пък прогнозира, че военната спецоперация в Украйна ще завърши скоро и няма да се стигне до ядрена война.

#Ванга

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници