Василев: Желанието за власт на ГЕРБ и ПП е неистово

Василев: Желанието за власт на ГЕРБ и ПП е неистово

стоп кадър

A A+ A++ A

Незавсимият депутат Радостин Василев заяви, че ГЕРБ повече не се нуждае от ПП-ДБ. В ефира на БНР той сподели и очакването си третият мандат да не бъде реализиран. “Няма нищо изненадващо и това е закономерно, Борисов счете, че е по-добре да приключва партньорите си“, каза Василев.

Според Радостин Василев, Кирил Петков днес е направил „едно емоционално несвързано изказване, което допълнително убеждава депутатите и хората, че този човек наистина е изгубил почва под краката си и не трябва да им се делегира никаква държавна отговорност, след това предателство, което направиха с ГЕРБ“.

Бившият министър каза, че желанието за власт от страна на партиите, е неистово. Аз разчитам това действие като отчаян ход, който да им гарантира последни месеци за последно участие във властта. Но това няма да се реализира, защото бяха използвани 9 месеца и унищожени от Борисов и Пеевски със съдействието на Христо Иванов, който стоеше отзад и буташе Кирил Петков и Асен Василев напред“, коментира Радостин Василев.

Радостин Василев добави, че очаква да има корупционни скандали, свързани с управлението на ПП. Според него след изборите Пеевски ще има по-сериозна роля в парламента и, че пак ще се заформи сглобка. За своята партия МЕЧ, Василев каза, че ще бъде парламентарно представена партия, която ще обърка сметките на останалите.

#ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници