Как да привлечем благополучието, според Ванга

Как да привлечем благополучието, според Ванга

Pixabay

A A+ A++ A

Съветите на българската пророчица Ванга са цяла съкровищница на мъдрост и източник на знания, които помагат да се привлече късмет и щастие. Своите препоръки тя давала на всеки, който се обръщал към нея за помощ.

Простите действия и битови дела, извършвани осъзнато и с различен подход, помагат да се направи животът по-лек, а околният свят по-добър и благожелателен.

Ако искате да защитите дома си от неканени гости и тъмни сили, сложете на входната врата кръст върху кръст от клони на бъз.

Ако искате да прекарате новия ден успешно, сутрин , ставайки от леглото, обуйте първо десния крак, после левия. Никога не търсете втория чехъл, ако първият вече е на крака. Първо намерете и двата и чак тогава ги обуйте.

Ако искате да привлечете в дома си благополучие, пари и здраве, на новолуние преместете мебелите. Промените към по-добро няма да ви накарат да чакате дълго.

Не оставяйте на масата къшеи недояден хляб – така оставяте своята сила и здраве. Също така не бива да се изхвърля хляб, дори мухлясал. По-добре го дайте на птиците или животните.

Ако в живота ви са настъпили черни мигове, сложете върху всички первази на дома ивица сол. Тя ще поеме всичките ви неуспехи. Когато ситуацията се оправи, почистете солта и я хвърлете на улицата.

Не бива да ругаете по време на приготвяне на храната, както и да мислите за лошо. Всички негативни емоции попиват в храната и това може да доведе до неудачи и болести.

Този, който иска да привлече пари, Ванга го съветвала да носи в портфейла зелен кварц или тюркоаз.

Ако в стая, където има огледало, дълго време някой е боледувал, умрял или в тази стая се е случила някаква неприятност, огледалото трябва да се измие със светена вода.

Никога не оставяйте ножа в хляба – това води до бедност.

#Ванга

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници