Гадателката на Берлускони: Чака ни тежка мигрантска криза

Гадателката на Берлускони: Чака ни тежка мигрантска криза

Стоп кадър/НОВА

A A+ A++ A

Ясновидката Теодора Стефанова е известна с точните си прогнози у нас и по света. Получава дарбата да вижда бъдещето след 18-дневна кома вследствие на тежка катастрофа. Наричат я гадателката на Силвио Берлускони, тъй като известният италиански политик приживе ценеше високо прогностичните умения на българката и редовно се допитваше до нея.


Преди дни тя направи нови прогнози за световния ред и бъдещето на България. Стефанова е на мнение, че ни предстои нашествие от мигранти. „Както при нас в Италия, така и цяла Европа не може да се справи с мигрантската криза и това е факт. Най-опасни са не толкова мигрантите, които бягат от войната и глада, а другите, които са част от криминални или терористични групи. За съжаление, виждаме, че такива лица биват връщани от други страни на ЕС в България. Тук ще се наводним с такива хора. Не искам да ви плаша, но при нас в Италия вечер след 19 часа човек не смее да излезе да си купи хляб до магазина, защото не знае дали ще бъде нападнат, дали ще те изнасилят или оберат. От 35 години живея в Милано и никога досега не е било толкова страшно, особено в последните години след Ковид кризата“, коментира гадателката.


Според нея еврото ще бъде прието у нас най-късно до 2025 г. „За запазването на българския лев ще се проведе референдум и ще има много голяма битка за спасяването и запазването му. До 2030 г. очаквам, че парите в брой вече няма да ги има, направих тази прогноза както в книгата си с предсказания за 2024 г., така и в книгата ми „Осмото чувство – ключът към Вселената“, доверява още Теодора Стефанова. Тя смята, че сме все по-близо до световен мир, пише "Ретро".


„Моята прогноза е оптимистична – очаквам до края на 2024 г. конфликтът Русия – Украйна да приключи или поне да се заговори за мир, сядайки на масата. Предчувствам, че ще се случи нов инцидент, който е възможно да стане в Запорожието и това да ескалира напрежение, но световната общност няма да остане безучастна и ще настоява да приключи това безумие. Прогнозата ми е Зеленски да не бъде повече лидер на Украйна. Украинският народ ще избере друг лидер на мястото на Зеленски, около Путин също ще има предателства и ще се нагнети ситуацията до 1-2 години. В Израел очаквам Бенямин Нетаняху да падне от власт, но в конфликта ще бъдат въвлечени и други държави. Сред тях ще са Индия и Пакистан. Изобщо арабската общност и арабската лига ще се намесят, решителна роля ще има Саудитска Арабия, а ние, за съжаление, ще преживеем конфликта в Близкия изток“, смята ясновидката.


„Китай ще се превърне в най-големия арбитър на световната сцена и ще сложи край на войните заедно с великите сили. Ще наблюдаваме как много държави ще си променят политиката и крайнодесните партии ще станат големите печеливши на европейските избори. Един ден и България ще се върне към силна левица и силна десница, но това няма да бъде скоро. А новите движения, които ще се създадат тепърва, изцяло ще променят облика на политическия пейзаж“, заключава гадателката на Берлускони.

#Теодора Стефанова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници