"Дъното на дъното"! Финландец пя по без гащи на Евровизия! (ВИДЕО)

"Дъното на дъното"! Финландец пя по без гащи на Евровизия! (ВИДЕО)

Стоп кадър/ YouTube/Евровизия

A A+ A++ A

Какво ли не правят някои артисти, за да привлекат вниманието на публиката. Не направи изключение и по принцип не така разкрепостената сцена на конкурса "Евровизия" тази година.

Първата вечер на музикалния конкурс "Евровизия 2024" се проведе в понеделник, в шведския град Малмьо, а много участници шокираха света с изпълненията си.

Един от тях е представителят на Финландия Windows95man, който се представи с песента "No Rules" и изненада всички, когато излезе на сцената без бельо.

Изпълнителят се изтъркули от яйце, по тениска, без панталони и гащи и показа на целия свят голото си дупе.

Изпълнението му на "Евровизия" определено привлече много внимание, като някои от зрители бяха направо шокирани.

Снимките му от скандалното участие веднага се появиха в социалните мрежи, където хората коментираха тези сцени.

„Мъж без бельо на Евровизия... Е, това още не сме го виждали“, „Това няма смисъл“, „Дъното на дъното“, „Вече нищо не ни учудва“, продължават коментарите.

Големият финал на "Евровизия 2024" ще се проведе на 11 май, събота от 22:00 часа българско време.Тъй като и тази година България не участва в конкурса, той няма да се излъчва по телевизията у нас.

Въпреки това желаещите могат да гледат безплатно шоуто в официалния YouTube канал на "Евровизия".

На финала ще се изправят изпълнителите на общо 26 държави - 20 от двата полуфинала, страната победител на предишното издание на конкурса - Швеция, както и държавите от т.нар. "Голяма петорка" участвали в първото издание на Евровизия - Великобритания, Германия, Франция, Испания и Италия.

Зрителите от България могат да гласуват отново за своите фаворити на Евровизия, въпреки че страната ни не участва. Това е възможно с опцията за онлайн гласуване от категория "Останалата част от света" на сайта на конкурса.
#"Евровизия"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?