Кулагин разкри срещу какъв хонорар ще влезе в "Биг брадър"

Кулагин разкри срещу какъв хонорар ще влезе в "Биг брадър"
A A+ A++ A

Един от най-провокативните участници в историята на родния "ВИП Брадър" е готов отново да участва в предстоящи сезони на риалити шоуто, но само срещу определена сума, и то не малка.

Валентин Кулагин обяви тарифата си публично, която не е никак скромна - 150 000 лв. Популярният гримьор първо заяви, че персоната му е само за ВИП Брадър, а не за обикновеното издание "Биг Брадър", което предстои през септември. Но след това вмъкна, че ако има хонорар, би се включил и в брадъра за простосмъртни.

"Хонорарът ми е 150 000 лв., като половината сума държа да я получа авансово. Ако е един месец съм готов за тези пари. Нека ме поканят и тогава ще говоря по същество. За мен това е работа, тогава мога да го обсъдя и мисля. Какво повече да говоря... Даже и по интервюта вече не ходя, без да са ми заплатили. Заснемат те, гледанията носят пари, защо всички да взимат пари, а аз да съм безплатен?", закова Кулагин в Тик-Ток лайв.

Сред откровенията на устатия гримьор беше и това, че не бърза да създаде собствено семейство.

"Никога не съм имал мечта да стана известен. Моята мечта е била да бъда гримьор, и то най-добрият. Не съм успял да постигна всичко, все пак не съм в Америка, за да преизпълня целите си. Човек не може да осъществи всичките си мечти, така или иначе трябва да имам една напред. Не ми е мечта да създам свое семейство, защото това мога да го направя във всеки един момент, когато поискам", сподели ексцентричният Кулгаин.

#"Биг Брадър"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?