Д-р Аспарух Илиев от Берн: В идните 3-4 години ще има пробив при ваксините срещу рак

Д-р Аспарух Илиев от Берн:  В  идните 3-4 години ще има пробив при ваксините срещу рак

Личен архив

A A+ A++ A

Редно ли е бебета да пият лекарства за сън, какво трябва да знаем за новия вариант на Ковид-19, могат ли ваксините на лекуват рак и каква е връзката между ухапването от кърлеж и алергията от место?

Мелатонинът и всички добавки, които ползваме базирани на него не са медикаменти. Водят се хранителни добавки. Те не подлежат на толкова строг контрол. Мелатонинът е един от хормоните регулиращи съня, произвежда се от така наречената епифиза. Има много дискусии дали изобщо има смисъл даване на мелатонин при хора с нарушение в съня. Случаите на предозирани с него са малко. Това коментира в ефира на „Събуди се” д-р Аспарух Илиев, ръководител на лабораторията в Берн.

„Мутацията на COVID 19 -Flirt няма данни да е по-различен от останалите. Това, което продължава да ни притеснява е дългият ковид. Не бих казал, че заболяването остава в миналото, защото ще имаме едно постоянно ниво. Не много високи, но случи ще има. Не очаквам да има драматични проблеми”, каза Илиев.

Той добави, че предстои в следващите 3-4 години да има пробив при ваксините срещу рак. „Пандемията ни позволи да установим колко безопасни са много широк спектър нови ваксини, които ще помогнат и с борбата с рака”, подчерта д-р Аспарух Илиев.


#д-р Аспарух Илиев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Здраве
Последно от Здраве

Всички новини от Здраве »

Акценти