Спряха тока на Анелия

Спряха тока на Анелия

фейсбук

A A+ A++ A

Токът спря изненадващо по време на участие на Анелия. Инцидентът се разиграл по време на нейно изпълнение в столичния квартал „Люлин“, предава Телеграф.

След като от тъмната сцена нямаше ни вопъл, ни стон още от секундата, в която спира електричеството, публиката започна гневно да подвиква. Това пък отприщи безпощадните коментари на хората под публикуваното видео. Те никак не са доволни, че Анелия не обели и думичка на сцената без подкрепата на електричеството.

Мнозина се съгласиха, че ясно хваната, че "пее" на плейбек, фолк звездата очевидно няма как да продължи изявата си, я от срам, я от нежелание да покаже истинския си глас.

„Така им се пада!“, коментира потребител онлайн, а друг е още по-безпощаден, припомняйки аналогична ситуация с великата ни певица Ваня Костова.

„Нека пее без микрофон, нали са много гласовити. Преди много години бях на един концерт на Ваня Костова, спираха тока по това време, пя на сцената без микрофон без музика, включително и родопски песни, народа беше на крака, това се казва талант, певица”, написа Емилия Лазарова.

Не става ясно каква е точно причината за прекъснатия ток по време на концерта, но пък според мнозина случаят е доста красноречив за връзката между поп фолк изпълнителите и плейбека.

#Анелия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?