Край! Шеф Ангелов избра ергенка за най-добрър звезден готвач

Край! Шеф Ангелов избра ергенка за най-добрър звезден готвач
A A+ A++ A

Риалити звездата Александра Гърдева е “Най-добрият готвач сред звездите” в сезон 6 на Hell’s Kitchen. Психоложката победи поп фолк дивата Бони, която остана на второ място в звездната надпревара. Враждата между двете дами беше едно от централните събития в отбора на Златните и беляза тяхното представяне през последните няколко седмици.

Както стана ясно, кулинарното състезание за 100 000 лева на метри от финала напусна прецизният готвач Димитър. Той и другите двама финалисти Чоткин и Станислав взеха участие в една от най-непредвидимите вечерни резервации за сезона. Освен вълната от поръчки, те трябваше да внимават и за опасните трикове на шеф Никола, шеф Светла и шеф Дани Спартак, чиято цел бе да ги саботира. Трудностите при комуникацията, които преследваха Димитър през целия сезон му костваха куртката.

По време на финала на звездния отбор Бони и Гърдева трябваше да приготвят двустепенно меню за специално подбрана изпитна комисия, състояща се от Чоткин, Станислав, шеф Виктор Ангелов и су-шефовете - шеф Светла и шеф Никола. Решаващ фактор се оказаха десертите, които донесоха победата на риалити звездата.

Големият финал утре ще противопостави изненадата на сезон 6 Станислав и ексцентричният кулинар Чоткин. Те ще се изправят един срещу друг, рамо до рамо с най-доверените си хора в кухнята, представяйки свое авторско меню за първи път.

#Хелс Кичън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти