Бойко каза какво е добросъседство: Аз карам джипката, до мене като бодигард стои Ердоган, а отзад са тримата големи на ЕС

Бойко каза какво е добросъседство: Аз карам джипката, до мене като бодигард стои Ердоган, а отзад са тримата големи на ЕС

Стоп кадър/ФБ/Бойко Борисов

A A+ A++ A

Мисля, че всеки един, дори с друга религия, разбира колко е важно да има храмове, църкви и джамии. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Кърджали, предаде репортер на "Фокус".

"Е такъв е регионът векове наред и така ще бъде. По-добре да правим дружба и приятелство, което на жълтите павета трудно се разбира. Те затова и не ходят по смесените райони. Ще направим всичко възможно там, където са кметовете на ГЕРБ и на ДПС хората да се чувстват максимално добре - спортна зала, булеварди да построим и това ще е общият успех на всички", посочи Борисов.

Той призна, че е много лошо, когато нещо като конституцията го подкрепят и после е видно, че това не работи. Вината си е тяхна затова.

Борисов обърна внимание и на добросъседствите отношения, а именно с Турция, особено в този район.

"Много е важно това за нас и винаги, когато ние сме управлявали, сме имали най-добри отношения с Турция.

Борисов припомни за Европейския съвет, който се проведе във Варна и който беше председателстван от Ердоган.

"Аз карам джипката, до мене като бодигард стои Ердоган, а отзад са тримата големи на ЕС. Това е добросъседство и ние ще го правим за хората и за нашето приятелство, защото съседите са вечни", каза Бойко Борисов.


#Бойко Борисов #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Акценти