"Милионерът" Алек хвърли нова бомба: Всичко си ми е наред! СНИМКИ

"Милионерът" Алек хвърли нова бомба: Всичко си ми е наред! СНИМКИ

фейсбук

A A+ A++ A

Фиаското, което Алек Младенов направи с твърде голяма небрежност и лека ръка по време на драматичния финал на "Ергенът" очаквано му докара само главоболия, пише show.blitz.bg

Социалните мрежи преливат от мемета и подигравателни коментари, а в същото време милионерът, по когото доскоро въздишаха куп жени, хвърля поредната порция арогантност, броени дни след края на романтичното риалити в ефира на bTV.

Каквото и да кажа – хората ще си вадят изводи, но не ми е повлияла, заявява "Ергенът" Алек най-невъзмутимо след серията от нападки по свои адрес, които даже не изглежда скоро да затихнат.

Поведението на последния ерген Алек, който на финала изостави две влюбени дами пред импровизирания ритуал, се превърна в една от най-коментираните теми в последните дни. А меметата в мрежата валят като из ведро

А според мнозина причината той да вземе това решение е майка му, която смяташе, че нито Маги, нито Надежда са достойни за сина й, като ги определи за възрастни и изрази крайно скептично мнение за тях. А в това време Алек само я слушаше, което създаде впечатление, че е мамино момченце.

"Може да не съм бил изцяло обективен и верен във всяко нещо, но съм реагирал по начин, който смятам за реден за себе си спрямо ситуацията. Взел съм си правилните уроци и това вече е зад мен. Това е животът просто", заяви милионерът в първото си тв интервю след шоуто.

И побърза да поясни: "Аз правя първата крачка, но в тази ситуация там те правиха първата крачка. Усетих, че са хубави жени. Беше ми много приятно. Надявам се да са добре. И съм сигурен, че както за мен, така и за тях, това е било едно много хубаво преживяване с много хубави уроци за мен и за тях. Искам да са добре."

На въпрос дали в момента изпитва някакви чувства към една от двете жени, Алек бе категоричен, че не, не изпитва нищо, с което допълнително си навлече гнева в социалните мрежи. Но пък иначе заяви, че ако сега Маги и Надя бяха до него, щял да ги прегърне и да ги пита как са с усмивка.

"Имам чувството, че те са ми като другари от войната. Като ветерани, като колеги и партньори ги чувствам заради общото преживяване там. Защото това приключение е веднъж в живота", заяви Младенов, който веднага бе провокиран и с още един въпрос - какво би направил, ако същото нещо се бе случило със сестра му.

"Първо ще наблюдавам средата, в която се случва. Ще се опитам да анализирам ситуацията за двете страни. И след това ще соча с пръсти", отвърна доскорошният най-желан тв ерген.

А дали майка му му е повлияла за крайното решение, Алек Младенов обясни така: "Каквото и да кажа – хората ще си вадят изводи. Не, не ми е повлияла. Нямам намерение да се боря срещу хорското мнение. Моят живот си продължава с и без това предаване. Всичко си ми е наред. Благодаря ви много!"/show.blitz.bg

#"Ергенът"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти