Баба Дора на 104 попиля Ергенът Алек: Целува 99 разгонени жени ВИДЕО

Баба Дора на 104 попиля Ергенът Алек: Целува 99 разгонени жени ВИДЕО
A A+ A++ A
@miradobreva Може да е на 104, но знае 2 и 200! Неповторимата баба Дора! Цялото филмче с нея ще пусна на фейсбук страницата ми в сряда, 22-ри май. . . .#столетницитеблагословияилиорисия #столетници #miradobreva #столетнеечудо #miradobreva #love #link #104 #centenerian #happy ♬ original sound - Mira Dobreva

Възрастта е просто число, когато става въпрос за мъдрост и честност. Наскоро 104-годишната баба Дора направи сензация в социалните медии, след като изрази възмущението си от популярното телевизионно шоу „Ергенът“ и решението на главния герой Алек Младенов на последния сезон. Възрастната дама разкритикува шоуто за липсата му на логика, липса на съдържание и обидно представяне на любовта и отношенията.

В интервю баба Дора започна с това, че нарече решението на Алекс на финала е „нелогично“. Тя обясни, че през целия сезон той е флиртувал и е имал връзки с няколко участнички, "целува 99 разгонени жени" и накрая не избра жена. Баба Дора смята, че изборът на Алекс е странен и не показва истинско разбиране или оценка на характера на жените, които ухажваше.

Освен това възрастната дама беше силно критична към самото шоу, заявявайки, че то не предлага никаква стойност на своите зрители. Според нея „Ергенът“ е просто поредната демонстрация на „глупост“, фокусирана единствено върху привличането и повърхностните отношения. Баба Дора вярва, че има много по-добри начини хората да прекарват времето си, вместо да гледат как „разгонените“ мъже и жени се борят за вниманието на един човек.

„Това е срам за България!“ – възкликна тя, изразявайки разочарованието си от шоуто и неговото въздействие върху представата на света за страната ни. Баба Дора подчерта, че имаме богата история, красиви пейзажи и велики личности, които трябва да бъдат празнувани, вместо да бъдем известни с предавания като „Ергенът“.

Тя също така спомена някои от националните герои като Христо Ботев и Васил Левски, които се бориха за свободата и благосъстоянието на България. За нея е оскърбително подобни личности да бъдат заменени с развратни действия и повърхностни взаимоотношения, показани в шоуто.

104-годишната баба Дора изпрати ясно послание до създателите и феновете на „Ергенът“ относно възгледите си за шоуто и неговото влияние. Нейната искрена критика служи като напомняне, че има по-възвишени неща в живота от гледането на хора, които се опитват да намерят любов по възможно най-изкривения начин. Вместо това би било по-продуктивно да отпразнуваме нашата богата култура, история и постижения, които наистина правят България достойна за възхищение.

#"Ергенът"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Акценти