Най-красивата българска футболна съдийка крие мъж и бебе

Най-красивата българска футболна съдийка крие мъж и бебе

БТА

A A+ A++ A

Сексапилната Християна Гутева пази в строга тайна личния си живот и не иска публично да афишира връзката си. Почти никой не разбира и за нейната бременност до последния момент. Християна роди в края на 2022 г., но дори не разкри какъв е полът на бебето. Красивата съдийка много бързо се върна на работа, след като стана майка, и продължи успешно да ръководи мачове, пише „България Днес“.

Още утре Хриси ще сбъдне една от мечтите си – ще бъде главен рефер на мач от Първа лига. Блондинката бе избрана за съдия на двубоя между „Крумовград“ и „Левски“, което е най-голямо й професионално постижение досега.

До този момент Гутева ръководеше основно мачове от Втора лига и бе четвърти съдия на срещи от елита.

Хриси отдавна е калена с мачове от долните дивизии, където е срещала какво ли не.

„Все още има хора, които са предубедени към жените съдии. Ще има хора, които със сигурност няма да са щастливи от нашето присъствие. Доставя ми удоволствие въпреки негативите. Получавала съм всякакви интересни покани по време на мач. Не съм приемала нито една от тях, защото смятам, че е непрофесионално. Един футболист веднъж ми каза: „Ти мен няма ли да ме поканиш на кафе?“ Аз него да го поканя. Интересни предложения съм получавала – кино, кафе… Има негативизъм, отрицателни реакции от страна на играчите. Но това е част от играта. Не искам да се ползвам с привилегии, защото съм жена. Използвам женските предимства - като търпение например“.

Преди години Хриси имаше връзка с колегата си Таско Тасков, но двамата се разделиха. Съдията тежко преживя края на любовта и дълго време страдаше за Гутева, което се отрази и на работата му.

#бебе

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?