Резил! Невена Цонева ръси глупости и обижда хора

Резил! Невена Цонева ръси глупости и обижда хора

Фейсбук

A A+ A++ A

Невена Цонева обиди всички хора, които се трудят на бюро, както и тези, които готвят манджи. Бившата певица на Слави пулбликува видео, където обяснява как хората трябва да следват мечтите си и да пътуват, а не да работят на бюро, видя „Уикенд“. Жената на барабаниста на „Ку-ку бенд“ Венелин Венков-Венко явно не се замисля, че има професии, които трябва да се работят от някого и те са на бюро.

Семейно: Невена Цонева и Венелин Венков от "Ку-ку бенд" зарязаха Слави

„Почвате една работа в една служба. Ходите всеки ден от 8 до 18 ч. Прибирате се вкъщи, детето реве, готвите манджи. Почва се вечерта, айде да му оправиш леглото, да му измиеш зъбите. В общия случай винаги е една изнервена история. Не мога да си представя, хора, че аз ще седна зад едно бюро и ще седя по 8 часа зад бюрото и ще говоря някакви глупости с някакви хора. Предпочитам да ми е свободна душата, да знам, че ще се занимавам с това, което е вътре в мен. Представете си, защото това ви предстои! Искате ли да стоите зад едно бюро или предпочитате да сте свободни“ – философства Невена.

Невена Цонева вижда мъртвите и си говори с тях, отсвирила Слави заради свръхспособностите си

Трудът е представен като нещо скучно и гадно, а хората, които работят в офис – оскотели и поробени. От известно време Невена е залитнала по окултното и води свой подкаст на тема мистерии в Ютуб. Тя се изживява и като съветник по живота (лайфкоуч). Явно Цонева иска да накара жените да напуснат скучната си работа и да си гледат кефа. Няма нужда и да оправят леглото, да мият зъбите на детето, нито да готвят някакви си манджи. Певицата на Слави умишлено е спряла възможността публиката да коментира клиповете й, защото има много критика, особено за част от изказванията й, които са твърде повърхностни и елементарни. Тя разпространява и доста конспиративни теории, отречени официално от науката.

Невена Цонева проговори за раздялата със Слави и за езотеричното си предаване

„Основната част от хората, които посещават заведенията, работят зад бюро и ходят да се разнообразяват по участия, за да може такива като Невена да захлебват. Малко уважение към чуждия труд не е излишно“, коментират не без основание в социалните мрежи.

Преди време брюнетката призна, че се е насочила към паранормалните явления след предсказание, което освен това я събрало с дългокосия Венко. „След едно участие към мен се приближи мъж от публиката и ми каза, че в момента съм сама, но скоро ще намеря правилния човек в живота си. Тогава аз изобщо не се чувствах самотна, но се замислих над думите му“, разказва певицата. Малко след пророчеството на мъжа, когото Цонева не срещнала никога повече, тя се запознала с бъдещия си спътник в живота и скоро искрата на любовта пламнала между тях. Именно паранормалното накара Невена да убеди мъжа си Венко да напуснат Слави Трифонов преди Великден.

Слави бесен! Невена Цонева го разделила с Венко, диктували й го звездите

Алисия наела бъдещата си снаха на работа, за да я рекламира, ето колко й плаща (ВИДЕО, СНИМКИ)

Геро стопи шкембака и призна: Отслабнах с операция!

Най-мощната магнитна буря от над 20 години удари Земята, предизвиквайки фантастични полярни сияния (СНИМКИ)

Магнитни бури май 2024 г. по дати: Кога са опасните дни и как да се предпазим?

Вижте ИСТИНСКИТЕ предсказания на Ванга, изречени пред свидетели. Някои вече са се сбъднали

#Невена Цонева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти