Кобрата печели „Островът на 100-те гривни”?

Кобрата печели „Островът на 100-те гривни”?

ФБ/Кубрат Пулев

A A+ A++ A

Кубрат Пулев влиза в най-новото риалити „Островът на 100-те гривни”. Кобрата е един от участниците в екзотичното шоу, чиито снимки вече текат, но ще се излъчва наесен по Би Ти Ви. Според източници на „Уикенд” боксьорът не е взел пари за изявата си в шоуто, а участвал за слава и чест. Бившият на Андреа смятал в „Островът” да покаже колко е харизматичен и да спечели много фенове сред зрителите.

Спортистът смятал да използва риалитито като трамплин за своята бъдеща политическа кариера. Както е известно, Пулев завърши магистърска степен по специалността „Политика и бизнес” в УНСС. Европейският шампион в тежка категория защити магистърска теза на тема „Динамика на политическата (не)стабилност в България след влизането в ЕС”. Кобрата не крие, че има амбиции да се пробва в политиката, като дори беше измислил име на партията си – „Велика България”, която трябваше да учреди на 9 юни 2021 г.

„Политиците са загубили любовта и връзката с народа и не са мотивирани да помогнат. Искали само театрално да угодят на народа, за да седи мирен и тих” – заяви преди време Пулев, който призна, че е разочарован от управниците ни и иска да допринесе за по-доброто бъдеще на страната ни.

„Нямам някакви амбиции, хората казват той се гласи за президент. Много псевдопатриоти настръхват като кажа, че ще правя проект политически. И настръхват и им се иска да не се занимавам и са хората, които плюят по мене индиректно, но за мен не е важно кой е Кубрат и какво ще направи Кубрат, въпросът е да се промени нещо в тая държава”, допълва боксьора, който бе позорно набит от Владимир Кличко.

Пулев прецизно планира всеки свой ход и смята, че „Островът” е подходящ за печелене доверието на граждани. До момента боксьорът не е участвал в риалити предавания, за разлика от брат си Тервел, когото гледахме във „ВИП Брадър” преди няколко години, но не се представи в особено добра светлина заради свалките си с фолк певицата Лияна и закачките си с нея в банята.

Ако шампионът наистина се окаже един от звездните участници в шоуто, най-вероятно победата ще му е предварително уговорена. Такъв беше случаят с Благо Георгиев, който влезе в миналия сезон на „Сървайвър” с единственото условие да излезе победител и наистина спечели формата. Близки до Кобрата признават, че боксьорът не влизал заради парите, а заради победата и евентуални бъдещи ползи в политиката.

#Кубрат Пулев - Кобрата

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?