ЦЯЛАТА история: Майка ражда два пъти от сина си

ЦЯЛАТА история: Майка ражда два пъти от сина си
A A+ A++ A

Две деца от сина си ражда рускиня, която зарязва мъжа си заради момчето и се жени за 31 години по-младия от нея младеж. Извратената им връзка става причина останалите й осиновени деца да бъдат отнети, а тя повежда съдебна битка, за да си ги върне, пише България Днес.

Животът среща жителката на Татарстан Айсилу Мингалим и Даниел Чежевски преди повече от 8 години. По това време момчето е на 14 г. и живее в приют, където Айсилу преподава пеене. Тя бързо развива симпатии към тийнейджъра и го осиновява. След него осиновява още три момчета и едно момиче, които са доста по-малки от Даниел. Нещата придобиват неочакван обрат, когато майка и син се влюбват един в друг дотолкова, че Айсилу бие шута на мъжа си и се жени за Даниел. Така доскорошните братя и сестра на Даниел му стават деца.

Щастливото семейство продължава да се увеличава, след като Айсилу и Даниел си правят две деца. Но малко след раждането на второто бракът на майка и син влиза в радара на властите. Един ден социалните цъфват на вратата на семейството и прибират четирите осиновени деца, които са разхвърляни по домове или при биологични роднини.

Сега разбитото семейство решава да се бори със зъби и нокти да си върне децата. Двамата планират, след като се преборят, да зарежат живота в разбитото градче, където са трън в очите на останалите, и да се преместят в Москва.

#рускиня

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?