Русата Златка кърти с откровения: Джизъса ме "АГРЕСИРАШЕ", не бях добър човек с него

Русата Златка кърти с откровения: Джизъса ме "АГРЕСИРАШЕ",  не бях добър човек с него

Стоп кадър/НОВА

A A+ A++ A

Тя катапултира в мъжките сърца още с появяването си преди 18 години в публичното пространство. По примера на много от момичетата, които се съблякоха за голи фотосесии за мъжки списания, беше обвинена в извършването на почти всички земни грехове.

Но зад кулисите Златка Райкова преживя някои трудни моменти и стана жертва на някои от многото капани, които идват с такъв експлозивен възход към славата - гръмки изказвания, шумни раздели и първи страници на таблоидите.

Райкова сподели мнението си относно бившия ѝ партьор - футболистът Благой Георгиев пред Нова тв "Ако хората биха отговорили, че след като той е баща на детето ми, няма как да бъде грешка. Да, грешка е", заяви тя и допълни: "Не бях добър човек с него. Той не извличаше от мен нищо положително. Той ме агресираше. Просто чакахме момента, в който всичко ще приключи".

Плеймейтката отбеляза, че въпреки всичко няма да се откаже да търси любовта. "Тя е по-силна от приятелството и кариерата. Обичам силно и страстно", посочва Райкова.

Появата на съпруга ѝ Карен Хачатрян, тя определи като най-разумната и най-осъзната ѝ любов. "Човекът, който наистина смятам, че ми е сродна душа. Той е голямата ми любов", допълни тя. След сватбата им плеймейтката прие фамилията на мъжа си.

#Русата Златка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?