Резил! Изритаха Гущерови от квартирата, не плащали наема

Резил! Изритаха Гущерови от квартирата, не плащали наема
A A+ A++ A

Лошите новини около семейство Гущерови нямат край. Хазяинът на Светлана и Християн ги е изгонил от апартамента, който стопанисваха под аренда защото не са си плащали наема от няколко месеца. Многодетното семейство е било напъдено от квартирата, която доскоро обитаваше до столичния бул. „България”, научи „Уикенд” от техни съседи.

Бившата плеймейтка и овалният довчерашен баровец вече не живеят в „Манастирски ливади”, а са наели къща в полите на Витоша, но все още не е ясно как ще плащат наема, защото нямат почти никакви приходи.

Гущерова побърза да се похвали, че отново живеят в къща. Семейството се е пренесло в имота преди броени дни, като и двамата с мъжа й Християн публикуваха в социалните мрежи снимки от имота, който не е техен, а им е отдаден под наем. Бившата плеймейтка даде възможност на последователите си да й задават въпроси, а те я попитаха дали е в нов дом. Блондинката на писа с големи букви „ДА”.

Семейството се е изнесло от тристайния си апартамент, който обитаваше до преди броени дни и където беше под наем. Там в три стаи се блъскаха четири деца и трима възрастни, защото с фамилията живее и майката на Светлана – Кунка. Възрастната жена й помага за децата, за да може щерка й да изпълнява съпружеските си задължения в леглото, както самата плеймейтка заяви, че е признателна на майка си, че благодарение на нея може да прави всеки ден секс с мъжа си.
„Уикенд” забеляза, че бившата любовница на Гонзо е започнала да рекламира в профила си в инстаграм - нещо, което до преди месец й беше забранено. „Хриси не ми дава да взимам пари за реклами, хваля само неща, от които съм доволна и той избира какво да пускам и промотирам”, заяви преди време настоящата фалирала милионерска съпруга. Сега обаче, притиснати от безпаричие, Светлана е започнала да приема оферти от всякакво естество.

Както е известно, семейството профука всички пари на Добромир Гущеров, баща на Хриси и свекър на Светлана. От няколко месеца многодетното семейство е затънало в борчове и едвам покрива разходите си за храна. 7-челнната фамилия събира дори жълтите си стотинки, които после уедрява на машини за монети в супермаркетите, където „Уикенд” беше снимал Светлана и едно от децата й.

Припомняме, че преди месец бившата еротична моделка обвини бореца Кирил Терзиев в побой. Кирил, който се издържа лихварство, пък се оплака, че семейство Гущерови му дължат куп пари. Както по-рано писахме, бившите милионери имат наложени запори на всичките си фирми. От немотия Светлана започна да пуска в инстаграм по поне 3-4 реклами на ден и така да припечелва по някой лев. Гущерова дори пусна снимка, където хвали парфюми от 25 лева и стана за смях сред последователите си. Други обаче я оправдаха, че има да храни четири деца, майка и мъж, който хапва за трима.

#Светлана и Християн Гущерови

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?