Джон Макафи очарован от кафето в гватемалските затвори

Джон Макафи очарован от кафето в гватемалските затвори
A A+ A++ A

Софтуерният милионер Джон Макафи си намери интересно занимание в затвора в Гватемала, където в момента очаква процес за нелегално влизане в страната. Макафи е приятно изненадан от положението в местата за изтърпяване на наказание в латиноамериканската държава. Според блога му кафето било великолепно, а също така затворническата администрация на секундата му предоставила компютър и достъп до интернет, което е видно и от поддържането на блога му.

Макафи дори се надява да успее утре да даде пресконференция, на която да обясни своето виждане за проблемите си с властите в Гватемала. За разлика от ползването на компютър, прекрасното кафе и достъпа до интернет, срещата с пресата обаче по-вероятно няма да му бъде осигурена. Поне такова е мнението на вътрешния министър на Гватемала Маурисио Лопез Бонило, който е на мнение, че Макафи трябва да бъде експулсиран от страната при първа възможност.

Както е известно, Макафи е издирван във връзка с убийство в Белиз и избяга от страната, защото твърди, че полицията там е настроена срещу него. Първоначално той твърдеше, че смята да отиде в Мексико, но в крайна сметка се отзова в Гватемала, където бе и арестуван.

http://www.whoismcafee.com/blogging-from-jail/
http://in.reuters.com/article/2012/12/06/belize-mcafee-arrest-idINDEE8B501X20121206

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници