Джон Макафи продаде правата върху драмата си в Гватемала

Джон Макафи продаде правата върху драмата си в Гватемала
A A+ A++ A

Антивирусният пионер Джон Макафи е на път да осребри своите актуални проблеми с властите в Белиз и Гватемала. Както е известно, милионерът е издирван във връзка с убийството на свой съсед в Белиз и избяга в Гватемала, където пък бе арестуван. Дори зад решетките обаче, Макафи не си е почивал и е успял, докато е пиел гватемалско кафе, да сключи договор с канадската продуцентска компания Impact Future Media.

Новината бе съобщена от директора на IFM Франсоа Гарсия, който се похвали за събитието пред Hollywood Reporter. Според Гарсия неговата фирма е придобила правата не само за заснемането на филм, но и за книги и телевизионен сериал. В момента IFM трескаво търси инвеститори и партньори за филмирането на живота на 67-годишния Макафи.

В интерес на истината, канадците вероятно са направили добра инвестиция, защото животът на Макафи определено има какво да предложи за един интригуващ трилър. Ексцентричният милионер е не само сред най-талантливите програмисти през миналия век, но е забъркан и в серия от скандали в най-различни страни, като обвинението в убийство и драматичното му бягство от Белиз са само черешката на тортата.

http://www.hollywoodreporter.com/news/tech-guru-john-mcafee-sells-movie-tv-rights-399820

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници