Потребителско проучване на Nokia разкрива детайли за Windows Phone 7.8

Потребителско проучване на Nokia разкрива детайли за Windows Phone 7.8
A A+ A++ A

Microsoft обещаха да пуснат обновяването до Windows Phone 7.8 в началото на следващата година, но не споделиха много за новите възможности, които ще получат потребителите. За щастие за тях научаваме от проучване на потребителското мнение, проведено от Nokia. В него се посочват промените от Microsoft и от Nokia, които ще са само за телефоните на компанията.

От Microsoft ще дойдат новият начален екран с опция за използване на три размера плочки, възможност за поставяне на снимка от Bing като фон на екрана в заключено положение, опции за подобряване на сигурността и за предотвратяване на изтриването на информацията в телефона при грешно въведен код и 20 нови цветни акцента за интерфейса.

Nokia ще осигури възможност за споделяне през Bluetooth на файлове без DRM защита, функцията Cinemagraph за създаване на анимирани GIF изображения и раздвижване на снимките, ново приложение за изтриване на нежеланите обекти от снимките с камерата, обновени приложения за споделяне и прехвърляне на контакти и приложение за създаване на мелодии на звънене.

http://wmpoweruser.com/nokia-customer-feedback-survey-reveals-windows-phone-7-8-feature-set/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"