Костов върна златния скункс, връчен му за продажбата на „Балкан“

Костов върна златния скункс, връчен му за продажбата на „Балкан“
Миналия понеделник стана ясно, че Зееви няма да получи обезщетението, тъй като американският арбитражен съд се произнесе окончателно в полза на България, която обжалва претенциите на Зееви, заради което Костов е изпратил писмо до „Господари на ефира“.
A A+ A++ A

Лидерът на ДСБ Иван Костов върна на предаването „Господари на ефира“ връчения му златен скункс заради сделката по времето на ръководения от него Кабинет за продажбата на авиокомпания „Балкан“ на израелската компания „Зееви Холдингс Лимитид“.

Златният скункс, който се връчва символично на политици и общественици за направени от тях гафове, беше даден на Костов преди четири години, след като „Зееви“ осъди България.

Израелският съд реши държавата да заплати на бизнесмена обезщетение за отнемането на фалиралата от него авиокомпания.

Миналия понеделник стана ясно, че Зееви няма да получи обезщетението, тъй като американският арбитражен съд се произнесе окончателно в полза на България, която обжалва претенциите на Зееви.

По този повод и Костов е изправил писмо до „Господари на ефира“, информира „Медиапул“.

„Драги смешници, преди повече от четири години ми връчихте „Златен скункс“ с версията, че България щяла да плаща 10 млн. на Гад Зееви, заради мои управленски действия. Обясних със специално писмо до редакцията, че обвиненията ви са напълно безпочвени“, пише в писмото си бившия премиер.

Костов обяснил, че тези дни е станало ясно, че той е бил категорично прав, и при това положение не може да задържи скункса „макар да изглежда много мил“.

Лидерът на ДСБ пише още, че тогава е приел грешката на предаването с чувство за хумор и с такова връща приза, за да даде възможността той да бъде връчен на този, който е подвел „Господарите“.

„Нормално е да грешим. Оставам ваш развеселен приятел, Иван Костов“, завършва писмото.

 

Костов обяснил, че тези дни е станало ясно, че той е бил категорично прав и при това положение, не може да задържи скункса, „макар да изглежда много мил“.

 

Лидерът на ДСБ пише още, че тогава е приел грешката на предаването с чувство за хумор и с такова връща приза, за да даде възможността той да бъде връчен на този, който е подвел „Господарите“.

 

„ Нормално е да грешим. Оставам ваш развеселен приятел, Иван Костов", завършва писмото.

#„Балкан" #авиокомпания #„Зееви Холдингс Лимитид" #Израел #дело #договор #приватизация #България #Иван Костов #статуетка #приз #Златен скункс

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"