Кучето на Фидосова яде телешки шол и сьомга

Кучето на Фидосова яде телешки шол и сьомга
Самата Фидосова е споделила в парламента, че семейството й вече се е увеличило с още един член. Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

Председателят на правната комисия Искра Фидосова храни малкото си кученце Армандо с кюфтета от телешки шол и сьомга.

Самата Фидосова е споделила в парламента, че семейството й вече се е увеличило с още един член, предаде вестник „Труд".

„Най-после му изби зъбчето, но докато това стане, вкъщи се видяхме в чудо. Плачеше, неспокоен, върти се, не иска да спи, отказва и да яде, абе голямо притеснение си беше. Но и това мина, сега вече е добре, весел, подскача, закача се, гушка се, много е игрив", споделя Фидосова за новоя си любомец, който е померан мини-шпиц.

Депутатът от ГЕРБ каза, че дълго време са избирали куче, което да заеме мястото на дългогодишния домашен любимец на семейството, който е починал.

След него си взели сиамска котка Кери, за която все още се грижат, която обаче не е могла да запълни празнината след споминалото се куче.

„Всички, които са имали за домашен любимец куче, знаят за какво говоря, съжителството с него ти дава съвсем други усещания - много по-интелигентни, обичливи и благородни животни са", смята зам.-шефът на парламентарната група на ГЕРБ.

„Яде много малко - купуваме му телешки шол, който първо се сварява, след което се смила и се смесва със зеленчуци - чушка, морков и тиква, и спагети. От сместта се правят мънички кюфтенца. Порционът за едно хранене е не повече от 35-40 г. Два пъти в седмицата му дават и парченце сварена сьомга, един-два пъти за закуска хапва и третинка от едно пържено яйце", сподели още Фидосова.

#Искра Фидосова #куче #сьомга #кюфтета

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Акценти

Инбет Казино