Множество прободни рани открити по телата на убитото семейство в София

Множество прободни рани открити по телата на убитото семейство в София
Множество прободни рани са открити по телата на жертвите на жестокото убийство в столичния квартал „Гоце Делчев“. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Множество прободни рани са открити по телата на жертвите на жестокото убийство в столичния квартал „Гоце Делчев“, съобщи директорът на СДВР комисар Валери Йорданов.

Около телата на жертвите – 79-годишна жена, дъщеря й (54 г.), зет й (55 г.) и двамата й внуци (27 г. и 21 г.), са намерени и гилзи от огнестрелно оръжие, предаде БГНЕС.

Открит е пистолет, който е законно притежание на съпруга – бивш служител на Министерството на отбраната. Неговата съпруга е бивша служителка на МВР.

Сигналът за кървавата трагедия беше подаден от съседите около 21:00 часа вечерта в четвъртък.

След като няколко дни не виждали възрастната жена, съседите, които имали ключ от апартамента й, решили да я потърсят там и я намерили в коридора в локва кръв.

Вероятно убийството е извършено още в понеделник или вторник, но по други данни драмата се е разиграла по-късно. Съседите не са чули изстрели.

По тяхна информация двамата внуци имали леки психични отклонения, но предстои да се изясни дали са били освидетелствани.

„Това, че единият от двамата синове е извършителят на убийството, са предположения към следствения оглед, но нека бъдем категорични, когато се събере достатъчно информация“, призова комисар Валери Йорданов.

Семейството не е било конфликтно, не са имали пререкания със съседите. Не са ходили по гости, както и не са били посещавани от други хора.

Заместник градският прокурор на София Роман Василев коментира, че това е пълна трагедия на едно необщително семейство.

„Било е по-затворено семейството. Назначена е съдебномедицинска експертиза, чакаме химическите експертизи. По различен начин е настъпила смъртта на лицата. Ще видим тепърва дали двамата синове са имали психични отклонения. Може би в късния следобед ще има малко повече отговори“, уточни Роман Василев.

#Роман Василев #СДВР #Валери Йорданов #убийство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници