27-годишният Владимир – вероятният убиец на семейството в кв. „Гоце Делчев“

27-годишният Владимир – вероятният убиец на семейството в кв. „Гоце Делчев“
Труповете на петчленно семейство бяха открити в апартамента в блок 254 в столичния квартал „Гоце Делчев“ късно вечерта в четвъртък след сигнал на съседите. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

27-годишният Владимир е предполагаемият извършител на жестокото убийство в блок 254 в столичния квартал „Гоце Делчев“.

Труповете на петчленно семейство бяха открити в апартамента късно вечерта в четвъртък след сигнал на съседите.

Те не били виждали 79-годишната си съседка от няколко дни и понеже имали ключ, решили да я потърсят в апартамента й.

Намерили тялото й в коридора в огромна локва кръв, до нея имало и гилза. Пристигналият на мястото полицейски екип открил в съседните стаи още четири трупа – на дъщерята (54 г.) и нейния съпруг (55 г.), както и на двамата им синове. По последна информация по-големият е на 27 г., а по-малкият - на 22 г., а не на 21 г., както бе съобщено първоначално.

Родителите са бивши служители на МВР, мъжът е имал законно притежаван пистолет, който е намерен на местопрестъплението. Около труповете има гилзи, по телата има многобройни прободни рани.

Противоречива е информацията за здравословното състояние не внуците. Според някои съседи единият от тях е бил с психични отклонения, но не са знаели дали е бил освидетелстван.

Други твърдят, че и двамата младежи са имали леки психични проблеми, но предстои да бъде уточнено какви са те.

27-годишният Владимир, за когото се предполага към момента, че е извършител на престъплението, е бил тихо и кротко момче, като е напускал апартамента през последните седмици само в присъствието на баща си, обясниха съседи от блока.

Семейството е лекувало Владимир от психично заболяване, но тъй като е било изключително дискретно, никой от хората във входа не знае какво точно е било заболяването му.

„Това, че единият от двамата синове е извършителят на убийството, са предположения към следствения оглед, но нека бъдем категорични, когато се събере достатъчно информация“, призова директорът на СДВР комисар Валери Йорданов.

Вероятно убийството е извършено още в понеделник или вторник, но по други данни драмата се е разиграла по-късно. Съседите не са чули изстрели.

За последно бащата е бил видян в понеделник. Тогава той е плащал сметки в намиращ се наблизо супермаркет. Това дава основание на полицаите да смятат, че убийството може да е било извършено в късните часове на същия ден.

#квартал „Гоце Делчев" #убийство #МВР #пистолет

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници