Слухове за обновена версия на таблета Nexus 10

Слухове за обновена версия на таблета Nexus 10
A A+ A++ A

Според последните слухове Google ще представи ново издание на таблета Nexus 10 на предстоящия мобилен конгрес в Барселона. Новият таблет се очаква да постави и нови рекорди по отношение на производителността. Първото издание на Nexus 10 предлагаше двуядрен процесор ARM Cortex A15 и четириядрен видеоускорител Mali T604 като част от чипа Exynos 5. Въпреки това много потребители бяха на мнение, че таблетът се държи тромаво и не е на ниво най-вече заради чудовищната резолюция на екрана от 2560 x 1600 пиксела, която изисква сериозна изчислителна мощ.

Според слуховете второто издание на Nexus 10 ще реши тези проблеми чрез добавянето на осемядрен видеоускорител Mali T628. Другите спецификации като 2GB RAM и 8GB или 16 GB вградена памет ще останат същите. Промени не се предвиждат и в размерите, както и в теглото на таблета. Според слуховете таблетът ще бъде обявен в Барселона, но реалистичният му срок за пускане на пазара е в края на лятото.

http://www.brightsideofnews.com/news/2013/1/19/google-to-launch-the-new-nexus-10-tablet-at-mwc-2013-quad-core2c-gpgpu-inside.aspx

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници