Nexus 4 в продажба от другата седмица

Nexus 4 в продажба от другата седмица
A A+ A++ A

Вече научихме повече подробности за смартфона Nexus 4, който "Мтел" пръв от българските оператори ще пусне в продажба. Устройството ще е в магазините на телекома в началото на следващата седмица, като ще се предлага само във вариант с 16GB памет (другият е с 8GB) на цена от 29,90 лв. на месец, или 699,90 лв. в брой при подписване на договор за тарифен план Surf & Talk XL. Цената на свободна продажба ще е 999 лв.

Както вече писахме, произведеният от LG смартфон е привлекателен с актуалните технически характеристики, сред които четириядрен процесор Qualcomm от последно поколение, и използването на стандартния интерфейс от Google без допълнителни модификации. Последното гарантира и навременното получаване на ъпдейти до най-новите версии на платформата.

Сред характеристиките са 4,7" True HD IPS Plus дисплей с HD резолюция, процесор Snapdragon S4 Pro с честота 1.5GHz, 2GB RAM памет, 8МР основна камера и батерия с капацитет 2100 mAh. Устройството е снабдено и с функция за безжично зареждане, а на българския пазар скоро ще се продава и специалното зарядно на цена под 100 лв.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »