Огромни дупки се отвориха в румънската част на Дунав мост

Огромни дупки се отвориха в румънската част на Дунав мост
Шофьорите са изправени пред необходимостта да се движат на зиг-заг, за да избегнат дупките. Има цели участъци, които са непреодолими. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Огромни дупки са се отворили в румънския участък на Дунав мост през зимата.

Шофьорите са изправени пред необходимостта да се движат на зиг-заг, за да избегнат дупките. Има цели участъци, които са непреодолими и е препоръчително да се заобикалят, предаде БГНЕС.

Нормална гледка са изпочупените тасове, изхвръкнали от преминаващите автомобили встрани от пътното платно.

Особено коварно е положението, когато е валял дъжд и дълбоките кратери са запълнени с вода. В този случай шофьорите не знаят какво всъщност ги очаква на платното.

Встрани от основното трасе от страната на Гюргево има струпване на агрегати и техника, които обаче са зазимени. Изчакват се по-високи температури и благоприятно време, за да се направят кърпежи на най-опасните места.

Румънски служители на моста споделиха, че в момента има проблеми и по отношение на осветлението. То липсва, тъй като проникналата влага е повредила захранването на съоръжението.

Засега българският участък на Дунав мост е в значително по-добро състояние, като се има предвид, че бе правен цялостен ремонт през 2011 г. Въпреки това на места също са се отворили капани за шофьорите.

#Дунав мост #дупки #Гюргево

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници