Ясни са победителите в конкурса за мобилни приложения на VIVACOM

Ясни са победителите в конкурса за мобилни приложения на VIVACOM
A A+ A++ A

Мобилни приложения, които ще помагат на лоялните клиенти на VIVACOM и на почитателите на VIVACOM Fund да се ориентират в инициативите, които телекомът прави, и отстъпките, които дава на своите клиенти, са победители в конкурса за мобилни приложения Code Monsters, който компанията организира съвместно със софтуерната компания Insitex. При оценяването журито се е ръководило преди всичко от комбинацията между функционалност и дизайн.

Първите две места печелят приложенията на Нури Шабанов и Петър Аршинков, които са работили по темата Културен гайд на VIVACOM. Техните предложения ще дадат възможност на потребителите да се ориентират във всички каузи, които телекомът подкрепя, да получават известия за тези от тях, които ги интересуват, и да намират точна информация за всички събития, които VIVACOM организира.

На трето място в конкурса е класирано мобилно приложение с изчерпателен пътеводител в Програмата за лоялни клиенти на VIVACOM, разработено от Йордан Желев. Така всеки притежател на VIVACLUB карта ще може лесно да се ориентира за най-атрактивните предложения и последните отстъпки и оферти, които лоялният клуб предлага, както и кога и от къде може да се възползва от тях. На база на моментното местоположение на потребителя той ще може да намери най-близкия обект, в който може да се възползва от преференция. Лоялна карта има всеки абонат на VIVACOM, който ползва поне една услуга на оператора и е бил активен клиент през последните 6 месеца. Отстъпките стигат до 40% и обхващат почти целия спектър от битови услуги - от хранителни магазини до банки и автомобилни компании, както и специални оферти за телефони, лаптопи, таблети и друго оборудване.

Наградата за първо място е таблет LG Optimus Pad, за второ място - таблет Motorola Xoom, а за трето - мобилен телефон Samsung Galaxy S II. Освен материалните награди победителите ще получат и възможността да довършат приложенията си заедно с професионалния екип на Insitex, както и да видят тяхната реализация на практика в смартфоните, предлагани от VIVACOM, където те ще бъдат предварително инсталирани. Приложенията ще бъдат достъпни и за свободно изтегляне в Аndroid Мarket. За останалите участници в конкурса се предвидени и поощрителни награди от страните организатори.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници