Сидеров: Следващ кабинет ще отхвърли антибългарската позиция на ГЕРБ

A A+ A++ A

Следващото правителство на България ще възстанови проекта за строежа на АЕЦ „Белене", коментира резултатите от референдума в неделя лидерът на „Атака" Волен Сидеров.

Той изрази доволство, че над 20% от имащите право на глас са гласували, а от тях над 50% са гласували „за" втора АЕЦ, което ще прати въпроса за разглеждане в парламента.

Според Сидеров, партията ГЕРБ на премиера Бойко Борисов ще гласува „против" втора АЕЦ в парламента, но пък проектът ще бъде възобновен впоследствие.

„Имаше много силна обработка , че този референдум няма смисъл, а това беше истински пряк начин да накараш правителството да направят това, което искаш", коментира Сидеров.

„Мисля, че това добро постижение се дължи изцяло на нашия електорат. Това беше прекрасна проверка за нашите структури, поне 400 000 гласа от тези, които са „за", са наши," твърди лидерът на „Атака" и добави: „Доказателство за това е, че имаме пребит от цигани наш активист във Врачанско. Значи атакистите са били на своя пост, щом са ни пратили биячи".

#ГЕРБ #Волен Сидеров #АЕЦ "Белене" #Атака #референдум

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Референдум 2013
Последно от Референдум 2013

Всички новини от Референдум 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници