Премиерата на iPhone 5S и втория iPad mini няма да е скоро

Премиерата на iPhone 5S и втория iPad mini няма да е скоро
A A+ A++ A

Слуховете за следващите устройства, които Apple ще представят, почти не са секвали напоследък и едва ли можем да ги проследим, за да ги обобщим, но според последната информация от анализаторите компанията подготвя два телефона за 2013 г. От China Times пък писаха, че премиерата на iPhone 5S ще бъде през есента, докато в средата на годината можем да очакваме телефон с 4,8-инчов екран, но после се заговори, че той ще остане за следващата година.

Поредната информация по темата идва от страниците на iLounge, според които премиерата на iPhone 5S и на второто поколение iPad mini изобщо не е толкова близо. От изданието уточняват, че производството на устройствата по всяка вероятност ще започне през юли. Източникът на сайта споделя и детайли за техническите характеристики на iPhone 5S, който ще има по-добра камера с 13МР сензор от Sony.

Вторият iPad mini, заедно с петия iPad, също едва ли ще видим преди октомври, като от iLounge пишат, че можем да очакваме iPad mini вече да разполага с Retina дисплей. Последното обаче може да принуди Apple да използват IGZO технологията на Sharp за панела на таблета, за да запазят размерите му компактни.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници