Microsoft представи Office 365 Home Premium

Microsoft представи Office 365 Home Premium
A A+ A++ A

Microsoft продължава да обновява продуктите си и сега е ред на Office 365 с представянето на Office 365 Home Premium, който описва като преоткриване на линията Office за потребителите. Предложението е облачна услуга, която е предназначена за големи домакинства и за хора, които балансират между семейните и служебните си задължения.

В него влиза пълен набор от познатите Office приложения (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher и Access), а един лиценз осигурява възможност за ползване на до 5 различни PC или Mac компютъра или таблети с Windows 8. Сред допълнителните екстри са 20GB в облачната услуга SkyDrive и до 60 минути на месец за разговори в Skype плюс възможност за ползване на Office on Demand през всеки свързан с интернет компютър чрез вписване на адрес office.com - така на практика може веднага да получите достъп до своите документи в SkyDrive и възможност за редактирането им на друг компютър, без да се налага да инсталирате Office. Всичко това при абонамент за година от 99 долара.

В основата на Office 365 Home Premium е облачната услуга SkyDrive, която осигурява място за съхраняване на потребителските документи и използването им от различни устройства. Пакета включа и опция за директно запазване на документите онлайн и за лесното им споделяне с други потребители, но няма проблем и да работите без връзка с интернет след първоначалното инсталиране. Интересно е, че историята на приложението се синхронизира автоматично с всички устройства, които използвате и така веднага може да получите достъп до документа, с който сте работили последно дори и на друг компютър.

Microsoft обяви и че ще започва да осигурява нови функции и услуги първо за потребителите на облачните й услуги, което ще промени традиционния й цикъл за представяне на основни версии на продуктите на всеки три години. Новите неща вече ще достигат до потребителите веднага щом бъдат готови и така абониралите се за Office 365 Home Premium ще имат на разположение винаги най-новите версии на приложенията.

Заедно с това компанията пусна Office 365 University за ученици, студенти и преподаватели на цена от 80 долара за лиценз за 4 години. В допълнение, достъпни са и обновени версии на традиционните пакети на Office - Office Home and Student 2013, Office Home and Business 2013 и Office Professional 2013. Office 365 за бизнес потребители ще бъде пуснат на 27 февруари. 30-дневна пробна версия на Office 365 Home Premium може да се изтегли от http://www.office.com .

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници