Mobile Best Awards започва до дни - избери най-добрите смартфон и таблет на годината

Mobile Best Awards започва до дни - избери най-добрите смартфон и таблет на годината
A A+ A++ A

Отново е декември, което означава, че отново е време да определим най-добрия телефон на годината. Този път обаче правим някои промени в цялата организация и в начина на провеждане на анкетата. Добавяме още категории за гласуване и с гордост ви представяме Mobile Best Awards и специалното лого на тазгодишното издание на инициативата. Решихме, че в динамичен сектор като този на мобилните технологии и комуникации не трябва да ограничаваме избора в една-единствена категория. Мобилността вече се дефинира и от таблетите и сме убедени, че техният възход тепърва предстои - особено след като на пазара се появи и Windows 8. Затова добавяме и категория за таблети.

И тъй като новата ера в комуникациите е стъпила върху смартфоните, а те се определят от операционната система, която използват, не подминаваме и гласуването за най-добра мобилна ОС. Там конкуренцията става все по-ожесточена. Закъде без мобилните приложения - другата основна черта на съвременните комуникации. Тази година ще можете да гласувате и за своето любимо софтуерно заглавие.

Това са категориите в Mobile Best Awards 2011, за които след броени дни ще получите шанс да дадете своя глас. Тогава ще обявим и атрактивните награди, които ще зарадват няколко късметлии сред читателите на Mobile Bulgaria. Освен това ще споделим и подробности за процеса на гласуване, както и имената на участниците в специалното жури, което също ще даде своето експертно мнение за най-доброто от изминалата година. Подготвили сме и други изненади, но за тях по-късно.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници