Още детайли за PlayStation 4

Още детайли за PlayStation 4
A A+ A++ A

В очакване на 20 февруари, когато Sony организира събитие, на което според слуховете ще видим PlayStation 4, онлайн започнаха да се публикуват повече детайли за устройството. Според източници на сайта Edge конзолата ще е по-мощна в хардуерно отношение от следващата версия на Xbox, ще има променен контролер и ще се появи на пазара до края на годината. Последното обаче се отнася само за Щатите и Япония, а европейците ще трябва да почакат до началото на следващата година заради по-сложната дистрибуция на континента.

Информацията подсказва, че контролерът ще е с размери като тези на DualShock, но ще е с различен дизайн. Интересното е, че в средата му ще е разположена сензорна зона, подобна на тази на гърба на портативната конзола PS Vita. Контролерът ще включва и бутон Share, който ще даде възможност за споделяне на снимки и видео от игрите онлайн.

Конзолата постоянно ще записва действията на играча и за него ще е достъпен запис от последните 15 минути игра, който ще може да се редактира и публикува в интернет. Заедно с устройството, което е известно с кодовото име Orbis, Sony се кани да представи и подобрена версия на камерата PlayStation Eye, която ще продължи да бъде съвместима с контролера PlayStation Move.

http://www.edge-online.com/news/playstation-4-revealed/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино