Серията смартфони Quattro на BLU работи с NVIDIA Tegra 3

Серията смартфони Quattro на BLU работи с NVIDIA Tegra 3
A A+ A++ A

BLU представи серия смартфони, които работят с четириядрени процесори NVIDIA Tegra 3. Серията се казва Quattro, а моделите са с имена Quattro 4.5, Quattro 4.5 HD и Quatrro 5.7 HD. Добрата новина за телефоните на BLU е, че те ще се предлагат на достъпни цени, но едва ли ще ги видим на нашия пазар.

Quattro 4.5 HD, както подсказва и името на модела, ще има 4,5" дисплей, който е с HD резолюция. Има пикселна гъстота от 326 ppi и използва специална технология, която от BLU наричат Advanced Super View. Според компанията тази технология осигурява забележително качество на картината и богати цветове. Телефонът също така е оборудван с Gorilla стъкло. Камерата му е с резолюция 8МР и максимална бленда f/2,4 и може да записва 1080р видео. Quattro 4,5 HD разполага с 16GB потребителска памет и 1GB RAM. Процесорът му е с работна честота 1,5GHz. Цената на телефона ще е 350 щатски долара, а продажбите започват през първата седмица на февруари.

По-евтината версия на Quattro 4,5 HD заменя HD резолюцията с qHD и добавя 5МР камера и 4GB памет. MicroSD слотът ще поддържа работа с карти до 32GB, докато RAM паметта е 1GB. Цената на този модел ще е 250 долара. Таблетът - Quattro 5,7 HD, е с 5,74" екран с HD резолюция и с възможности, близки до тези на Quattro 4,5 HD. Камерата е с резолюция 8МР и може да записва 1080р видео. Потребителската памет е 4GB в комбинация с microSD слот. Устройството ще струва 300 щатски долара и ще бъде на пазара в Щатите от края на март.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино