Мотоциклетист без каска с тежка травма след сблъсък с контейнер за смет

Мотоциклетист без каска с тежка травма след сблъсък с контейнер за смет
39-годишен мотоциклетист без каска пострада тежко след удар в контейнер за смет в село Поленица, община Сандански. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

39-годишен мотоциклетист без каска пострада тежко след удар в контейнер за смет в село Поленица, община Сандански.

Николай М. е транспортиран в „Пирогов“ с тежка черепно-мозъчна травма след инцидента, станал около 17:30 часа в сряда, предаде БГНЕС.

Мотористът управлявал кросов мотор „Хонда“, но загубил контрол и след сблъсък с контейнер за боклук се ударил в бетонна стена.

След като е приет първоначално в болницата „Свети Врач“ в Сандански, към 20:00 часа вечерта пострадалият е транспортиран в „Пирогов“.

31-годишен мъж от Петрич пък е с гръдна травма и съмнение за счупени ребра, след като катастрофира с лек автомобил снощи на пътя Петрич–Първомай.

Пътният инцидент станал към 21:00 часа на остър завой на входа на село Първомай. Водачът на автомобила загубил контрол, който излязъл от пътя и се преобърнал.

31-годишният Николай К. е приет в болницара „Рокфелер“ в Петрич, но впоследствие той е освободен, тъй като не е пожелал хоспитализация. Пробата за алкохол на водача е отрицателна.

#Сандански #„Пирогов" #катастрофа #контейнер

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници