Хакнаха електронните пощи на семейство Буш

Хакнаха електронните пощи на семейство Буш
Лични имейли и снимки на двамата бивши президенти са били публикувани онлайн. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Хакери успяха да проникнат в електронните пощи на семейство Буш и да получат достъп до частната им кореспонденция и личните подробности около двамата бивши американски президенти.

Киберпрестъпниците влезли в електронните пощи на членове на известното политическо семейство и успели да разгледат и публикуват онлайн множество имейли и снимки, съобщи сайтът TheSmokingGun.com, цитиран от БГНЕС.

Сред подробностите, станали достъпни в интернет пространството, са домашни адреси и телефонни номера на членове на семейството, както и поверителна информация, свързана с неотдавнашния престой в болницата на бившия президент Джордж Буш-старши.

Сред съобщенията е имейл, изпратен от президента Барак Обама до политическия ветеран, докато той се възстановяваше от бронхит. Публикувани са и снимки на Буш в болничното му легло.

Сред изтеклите документи са работни графици, адреси и тайни кодове на членове на семейството на Джордж Буш-младши, както и подробности относно настоящите му проекти в изкуството и други лични семейни снимки.

#Джордж Буш #Барак Обама #САЩ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници