Nokia Asha 310 работи с 2 SIM карти и има Wi-Fi възможности

Nokia Asha 310 работи с 2 SIM карти и има Wi-Fi възможности
A A+ A++ A

Nokia също реши да избърза и преди мобилния конгрес да анонсира някои от новите си бюджетни телефони, без съмнение с идеята да запази тежката артилерия за събитието в Барселона. Най-новото допълнение към достъпната серия устройства на компанията носи името Asha 310 и предлага две особено търсени сред евтините модели възможности - работа с 2 SIM карти и способност за връзка с Wi-Fi мрежи. Тази комбинация се случва за пръв път в бюджетната серия от телефони със сензорен екран на Nokia. Сред характеристиките са 3" капацитивен дисплей, 2МР камера и microSD карта с капацитет 4GB.

Телефонът предлага 40 безплатни игри от EA Games, които могат да се изтеглят от Nokia Store, и познатия браузър на Nokia, който осигурява бърз достъп до интернет, като при това спестява трафик на данни, като използва междинен сървър за компресиране на информацията. Предварително инсталирани са приложения за достъп до Facebook и Twitter и eBuddy за размяна на бързи съобщения. Има и възможност за ползване на популярни пощенски услуги като Yahoo!, Gmail и др.

В телефона е добавено приложението Nokia Maps, чиито карти могат да се ползват и без връзка с интернет. Потребителите на устройството ще могат да гледат и видео през YouTube. Продажбите на Nokia Asha 310 започват това тримесечие в Азия, Индия, Близкия изток, Африка и Бразилия на цена от 102 долара преди такси и субсидии. Засега не е ясно дали ще видим телефона и в Европа.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници