Метин Енимехмедов: Брат ми Октай не е сломен

Метин Енимехмедов: Брат ми Октай не е сломен
По повод нанесения побой над Октай Енимехмедов стана ясно, че чрез запазените документи от прегледа му във ВМА се назначава още една експертиза. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Брат ми е много добре. Не е сломен, държи се и физически, и психически, заяви танцьорът Метин Енимехмедов, брат на 25-годишния Октай, който насочи пистолет срещу почетния лидер на ДПС Ахмед Доган по време на националната конференция на партията на 19 януари в НДК. 

На 9 февруари Метин и майка му Айше отишли на свиждане на Октай в следствения арест в София, съобщи в. „24 часа“.

От няколко дни Метин е в София, за да бъде по-близо до брат си. В профила си във „Фейсбук“ танцьорът непрекъснато коментира темата „Съд за биячите на Октай“ и въпреки малкото участници в протеста на 2 февруари, той благодари на всички за подкрепата.

„Чухме се с Метин. Каза ми, че Оги се държи. Бил все така уверен в себе си“, сподели и бившата приятелка на Октай Мария Желязкова, с която 25-годишният мъж поддържа приятелски отношения. 

Мария бе единствената близка на Октай, която излезе от анонимност и публично го защити в медиите след покушението срещу Ахмед Доган.

На 5 февруари главният прокурор Сотир Цацаров съобщи, че обвинението работи по тезата, че Октай Енимехмедов не е действал сам.

По повод нанесения побой над Октай Енимехмедов стана ясно, че чрез запазените документи от прегледа му във ВМА се назначава още една експертиза, която ще се произнесе по отношение на травмите му.

#Метин Енимехмедов #Октай Енимехмедов #Ахмед Доган #ДПС #стрелба #Сотир Цацаров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници