ЧЕЗ обеща компенсации при открити грешки

ЧЕЗ обеща компенсации при открити грешки
Всяка една жалба ще бъде проверена, обеща Петър Баран. Снимка: publics.bg
A A+ A++ A

Всяка една наша грешка ще бъде коригирана, т.е. хората ще бъдат компенсирани, включително и финансово, обеща главният оперативен директор на "ЧЕЗ България" Петър Баран.

„Преди няколко седмици ръководството на ЧЕЗ реагира много бързо, водим активен диалог с нашите клиенти, правим срещи и с кметовете на общините, опитваме се да обясняваме, държим се открито", подчерта Баран по време на изслушването в НС в комисията за борба с корупцията по високите етажи на властта, цитиран от БГНЕС.

По думите му всяка една жалба ще бъде проверена от служителите на електроразпределителното дружество.

„Знаете, че преди време имаше проверка на електромери на наши клиенти и резултатите показаха, че няма грешки в толеранса на измерването, което не значи, че не правим грешки. Имаме повече от 2 млн. клиенти и грешки винаги се случват", уточни Баран.

Според него е проблем, че много българи се отопляват на ток. Баран обаче е оптимист, че икономическата ситуация в страната ще се подобри и хората ще си платят сметките.

„Искам по-малко белетристика и повече конкретика", контрира изявлението на Баран председателят на комисията в НС Яне Янев.

Волен Сидеров от "Атака" отправи въпрос към Петър Баран дали месечното му възнаграждение е 100 000 лв., на което главният оперативен директор на "ЧЕЗ България" отговори, че не е учтиво да бъде питан.

Запитан от Сидеров как ще бъдат свалени цените, Баран отговори, че те се определят от Държавната комисия за енергийно и водно регулиране.

Депутатът от „Коалиция за България" Мая Манолова призова да се чуе и становището на ДКЕВР за създалата се кризисна ситуация. Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава, обобщи тя.

#ЧЕЗ #Петър Баран #Волен Сидеров #Яне Янев #Мая Манолова #ДКЕВР

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Енергетика
Последно от Енергетика

Всички новини от Енергетика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници