„Софийска вода“ временно спира водоснабдяването в някои части на София

„Софийска вода“ временно спира водоснабдяването в някои части на София
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 19 февруари, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Орехова гора“, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района:
по бул. „Гоце Делчев“ от ул. „Червена роза“ до ул. „Костенски водопад“;
по ул. „Трънски проход“ от бул. „Гоце Делчев“ до ул. „Хайдушка гора“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на бул. „Гоце Делчев“ и ул. „Орехова гора“.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района, ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.
На 19 февруари 2013 г. във връзка с изграждане на шахта за монтиране на устройство за регулиране на налягането във водопроводната мрежа на ул. „Обзор“, кв. „Горна баня“, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на:
ул. „Маджарица“, ул. „Поглед“, ул. 743, ул. „Дъга“, ул. „Пладнище“, ул. „Ехо“, ул. „Извора“, ул. „Планиница“, ул. „Каменица“, ул. „Димитър Шишманов“, ул. 646, ул. „Обзор“, ул. „Две липи“.

През целия период на спиране на водата ще бъде осигурена водоноска на адрес: ул. „Обзор“ при Старчески дом.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на ул. „Маджарица“ и ул. „Обзор“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0700 12121.

#"Софийска вода” #София #водоснабдяване

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Акценти

Инбет Казино