Спират временно водата в части от столицата

Спират временно водата в части от столицата
Спирането на водата се налага заради ремонт на ул. 14 в жк. "Обеля". Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 20 февруари, съобщиха от дружеството.

На 20 февруари във връзка с изграждане на шахта за монтиране на устройство за регулиране на налягането във водопроводната мрежа на ул. 14 жк. "Обеля", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Илия Георгиев", ул. 106 , ул. 10 и ул. 14 (от бл. 201 до бл. 243 включително), се казва в съобщението на "Софийска вода", цитирано от БГНЕС.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на ул. 103 и ул. 106.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, посочват от дружеството.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121.

#"Софийска вода" #София #водоснабдяване

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници