Село Бисер въстава в подкрепа на Борисов

Село Бисер въстава в подкрепа на Борисов
Наводнението на село Бисер от 6 февруари 2012 г. е причинено от скъсването на язовирна стена, което нанесе много щети в района на селото и взе 10 жертви. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Село Бисер излиза на протест в защита на Бойко Борисов . В 10 часа хората ще окупират площада, за да изкажат подкрепата си за премиера, предаде Би Ти Ви.

„Той толкова работи и накрая - да работиш, да работиш и да не те признаят. Ако не беше Бойко Борисов, аз нямаше да имам тази къща, разказва Елена Васева.

Така семейство Васеви посрещнаха новината за оставката на Кабинета „Борисов“. В селото, което властта превърна в своя предизборна визитка, като обеща и построи къщи на повечето хора, останали без дом след наводненията преди година, днес приемат оставката като лична загуба.

„Ние много вярвахме в него, защото той наистина беше мъжко момче - каза и обеща на думите си. Просто не искам да си тръгва, може би защото получих нов дом. Ние наистина бяхме в безизходица“, добавя Добрина Василева.

И до днес плакати на ГЕРБ красят селото. Тук почти всички се топлят на дърва и нямат проблем със солените сметки за ток. И въпреки че в селото никой не протестира, не всички са щастливи. Тези, които все още нямат къщи, защото са били унищожени при наводнението, се чувстват излъгани.

Наводнението в село Бисер от 6 февруари 2012 г. е причинено от скъсването на язовирна стена, което нанесе много щети в района на селото и взе 10 жертви.

#Бойко Борисов #Бисер #наводнения #протест

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници