Спират временно водата в софийските квартали „Бенковски“ и „Кубратово“

Спират временно водата в софийските квартали „Бенковски“ и „Кубратово“
Спирането на водата се налага заради ремонтни дейности. Снимка: „Софийска вода“
A A+ A++ A

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата във вторник, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове се налага спиране на водоподаването на клиентите на „Софийска вода“ от 9:00 до 21:00 часа в кв. „Бенковски“, информират от дружеството.

От 9:00 до 13:00 часа вода няма да има в кв. „Кубратово“, гара Илиянци, жп блоковете.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес кв. „Бенковски“, площад „Обрадовица“, и в кв. „Кубратово“, на площада пред кметството.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, посочват от „Софийска вода“.

На 27 февруари 2013 г. във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Гургулят“, ъгъла с ул. „Княз Борис“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа в района на бул. „Витоша“, ул. „Пенчо Славейков“, бул. „Ген. Тотлебен“, ул. „Опълченска“ и бул. „Сливница“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на бул. „Ген. Скобелев“, ъгъла с площад „Македония“ (пред МВР болницата); бул. „Христо Ботев“, ъгъла с ул. „Цар Симеон“.

#Софийска вода #Бенковски #Кубратово #водоснабдяване

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници