Мишо Шамара: Бойко Борисов е антипод на Васил Левски

Мишо Шамара: Бойко Борисов е антипод на Васил Левски
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Премиерът в оставка Бойко Борисов е антипод на Апостола на свободата Васил Левски, според скандалния рапър Мишо Шамара, който в последните месеци започна да се изявява като опозиционер на управлението на ГЕРБ.

„Бойко, ела на протеста, но без охрана. Да видиш колко много те подкрепяме“, предложи рапърът Мишо Шамара на премиера в оставка Бойко Борисов, цитиран от БГНЕС.

„Ако политиците не обичат народа си, поне да ги е страх от него“, каза Шамара, който представи новата си песен за вълната от протести в страната „Свобода“. Песента е в изпълнение на Сарафа, Андрей и Шамара, а клипът е заснет на протестите в неделя. Кадри на отчаяни хора, плачещи деца и български знамена дават визуалната картина на силния текст „от улицата“.

Със силата на думите и характерния си стил рапърите се надяват да започнат нова демократична вълна, която да се прицели точно в мафията и беззаконието в България. За целта те обявиха, че учредяват нова група за публичен натиск, „за ненасилие и мирна съпротива“.

„Няколко момчета от моето обкръжение и няколко приятели, които се занимават с интернет бизнес, основаваме тази група. Това означава, че държим една много сериозна ъндърграунд медия. Имам страшно много последователи в мрежата. До дни ще направим профил, в който всеки може да се включи. Искаме да правим мирна съпротива. Харесвам идеята на Махатма Ганди и Мартин Лутър Кинг, защото на насилието трябва да отговорим с добро. Така ще ги победим по-лесно. Ако скачаме да се бием с полицията, ще обезсмислим идеята за светлото бъдеще. Доброто няма нужда от насилие“, смята музикантът.

Според него държавата е в такава ситуация, в каквато, ако сами не си помогнем, няма кой. „Има толкова хора, които имат нужда от медицински услуги, деца, които са зле, но държавата не се интересува от тях. Аз и досега имам в месеца по две, три благотворителни участия. Искам да засиля това още повече, за да предизвикам по този начин доброто у хората. Въпреки че правим рап музика, не значи, че сме лоши хора“, каза той.

Рапърът е убеден, че ще влезе в парламента и „ще рита в кокалчетата всеки, който иска да предаде народа си, да обслужва нечии интереси или да си пълни собствената гуша“. Изтърканите лица в политиката изгубиха доверие, институциите изгубиха доверие, прокуратурата, полицията отдавна покровителстват мафията. Ние живеем в лудост“, категоричен е Шамара.

„Бойко Борисов е антипод на Апостола. Падайки от власт, той прехвърля вината на най-близките си. Той обвини Дянков. Ако падам аз, пада цялата държава, ако печеля, печеля само аз. Това е неговото мото. Ако вярвате в каузите на Апостола, 100% не гласувайте за ГЕРБ. С месии няма да се оправим. Има един месия, това е Исус. Наистина вярвам в доброто и в това, че трябва да се борим със злото, а злото се казва Бойко Борисов“.

„Той е болен човек. Дори когато падна от власт, си плати на пионките да дойдат и да му ръкопляскат. Аз, ако бях на негово място, щях да сезирам прокуратурата срещу себе си, за да си изчистя името. „Нали си толкова отговорен и невинен“, ядосан пита Шамара, според когото в момента сме в монополното и банковото робство, но всичко има праг на търпимост.

#Мишо Шамара #Бойко Борисов #Васил Левски #министър-председател на България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници