Три митинг-шествия в София

Три митинг-шествия в София
Протестите в цяла България продължават. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Три митинг-шествия ще се проведат в София на 3 март. Заради проявите са въведени ограничения за движението в центъра на София, предаде информационна агенция "Фокус".

Митинг-шествие, организирано от ВМРО, по случай 135-ата годишнина от Освобождението на България ще се проведе в София. Сборният пункт на участниците в митинг-шествието се организира от 10.00 часа при пилоните на Национален дворец на културата.

Шествието ще се проведе от 10.00 часа по следния маршрут: от сборния пункт по бул. „Витоша”, надясно по бул. „Кн. Ал. Дондуков” до пл. „Независимост”, с провеждане на митинг до 13.00 часа, извън охраняемите зони на институциите.

Митинг-шествие срещу монополите започва от 11.00 часа. Сборен пункт на участниците в шествието е при Министерство на икономиката и енергетиката в 11.00 часа. Шествието ще се проведе от 12.00 часа по следния маршрут: от сборния пункт по ул. „Г. С. Раковски”, бул. „Цар Освободител” до пл. „Народно събрание”, с провеждане на протест до 17.00 часа, извън охраняемите зони на институциите.

Шествие на "Атака" ще се проведе от 14.30 часа по следния маршрут: от пилоните на НДК по бул. „Витоша”, бул. „Кн. Ал. Дондуков”, бул. „Цар Освободител”, наляво по ул. „Г.С.Раковски”, надясно по ул. „Оборище” до пл. „Св. Александър Невски”. Митингът ще се проведе от 15.00 до 17.00 часа на западната част на пл. „Св. Александър Невски” от страната на храм – паметник „Св. Александър Невски”.

Столична дирекция на вътрешните работи ще осигури охрана на мероприятията и постове за контрол и регулиране на движението. Съвместно с линейния контрол на „Център за градска мобилност” ЕАД ще се спира и възстановява поетапно движението на пътните превозни средства и колите на градския транспорт в зависимост от преминаването на участниците в шествията.

#София #ВМРО #Освобождението на България #"Атака" #протест #монополи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници